Колишнього міністра транспорту Камчатки посадили на 5 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишнього міністра транспорту Камчатки посадили на 5 років

Кримінал
529
Колишній міністр транспорту і дорожнього будівництва Камчатського краю Володимир Силюков визнаний судом винним у корупційних злочинах, внаслідок яких бюджету було завдано збитків на суму 100 мільйонів рублів. Про це 25 березня повідомляє офіційний сайт СК РФ.
Силюков засуджений до п’яти років позбавлення волі, а також з нього стягнуто 109 мільйонів рублів збитку. Він був узятий під варту в залі суду.
Як встановило слідство, з 2009 по 2011 рік Силюков через довірену особу, якою був один з його родичів, брав участь в управлінні комерційною фірмою. При цьому він використовував своє службове становище для надання юридичній особі переваг і надання заступництва. Зокрема, він сприяв укладанню контракту на будівництво вантажопасажирського судна для потреб краю, внаслідок якого бюджет не дорахувався 102 мільйонів рублів.
Крім цього, Силюков підписував фіктивні акти приймання транспортних засобів, які, як з’ясувалося згодом, не відповідали технічним завданням. Це завдало збитків бюджету на суму 7 мільйонів рублів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас