МЗС: повідомлення Росії про пограбування росіян у Вінниці людьми у формі УПА - відверта дезінформація — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС: повідомлення Росії про пограбування росіян у Вінниці людьми у формі УПА - відверта дезінформація

Світ
2370
Міністерство закордонних справ Російської Федерації відверто дезінформує про події в Україні . Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.
Зокрема, спікер прокоментував повідомлення МЗС Росії, в якому російська сторона повідомляла, що в одному з потягів біля станції “Вінниця” люди у формі УПА увірвалися у вагон і почали відбирати цінні речі та гроші у пасажирів.
“У Міністерстві закордонних справ Російської Федерації поширюють якісь страшилки про Україну. Я особисто зв’язався з прес-службою залізниці, де мені повідомили, що у громадянки Росії, яка їхала в поїзді, вкрали 140 доларів і 10 тисяч рублів. Хто вкрав, вона не знала. На зупинці зайшли оперативники і взяли свідчення у потерпілої, проїхавши з нею до станції “Жмеринка”. Ніхто нічого ні в кого не вилучав”, – сказав він.
Водночас спікер українського зовнішньополітичного відомства порадив своїм російським колегам “не дезінформувати громадськість і ретельно перевіряти інформацію”, якщо їм здається, що “українська міліція носить форму УПА”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас