Російський спецназ штурмом захопив батальйон морської піхоти в Феодосії, взяті в полон 80 українських морпіхів - Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський спецназ штурмом захопив батальйон морської піхоти в Феодосії, взяті в полон 80 українських морпіхів - Міноборони

Казна та Політика
2743
У Феодосії російський спецназ увірвався на територію батальйону морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
Як повідомив представник командування батальйону морської піхоти, близько 4:00 ранку до частини під’їхали іще 4 КАМази зі спецназівцями, в небо були підняті кілька вертольотів, частину почали закидати шумовими гранатами.
За словами представника морпіхів, спецназу вдалося прорватися на територію військової частини.
Водночас керівник медіацентру Міноборони України в Криму Владислав Селезньов з посиланням на власні джерела повідомив на своїй сторінці в Facebook: “За повідомленням джерел із Феодосії з 04:30 в районі розташування батальйону морської піхоти чути постріли, над частиною кружляє вертоліт. 05:00. За повідомленням джерел, триває штурм частини. 05:30. Джерела підтверджують роботу пари вертольотів мі-24 і пари мі-8. Деякі джерела стверджують, що “працювали” КПВТ з БТРів. Інформація перевіряється”.
Пізніше Селезньов повідомив, що з вертольотів велося спостереження за ситуацією і висадка десанту. “Під час штурму використовувалися світлошумові гранати. Периметр частини оточений. Дорога до частини перекрита двома БТРами і двома десятками солдатів РФ. У будівлі казарми сильне задимлення. О 06:00 з території частини вийшли три БТРи зі спецназом на борту. Інформація про постраждалих перевіряється”, – написав він.
“06:17. За інформацією джерел, з території частини вийшли три УРАЛи. На борту українські морпіхи. Руки у них зв’язані”, – повідомив Селезньов.
Після штурму частини російські агресори взяли в полон від 60 до 80 українських морпіхів, які не зрадили Україну. Їх вивезли з частини в Феодосії. Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник Кримського медіа-центру Міністерства оборони України Владислав Селезньов з посиланням на джерела.
“Вони затримані. Знаходяться на території феодосійського порту. Їм погрожують порушенням кримінальних справ. Ситуація відстежується”, – зазначив він.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Феодосії українські морські піхотинці відмовляються здавати зброю і готові стріляти на поразку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас