Російські електронні торгові майданчики вже відкрилися в Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські електронні торгові майданчики вже відкрилися в Криму

Казна та Політика
1950
Російська компанія «РТС-Тендер» і група електронних торговельних майданчиків OTC.RU відкрили свої представництва на території Криму.
Представництва відкриті в Севастополі та Сімферополі, ставши, таким чином, на території півострова першим з п’яти російських майданчиків з проведення державних замовлень в електронній формі, що мають державну акредитацію РФ.
Завданням роботи майданчиків стане, крім організації та старту проведення торгів у сфері держзамовлення і торгів державних і муніципальних компаній регіону за російським законодавством, забезпечення участі кримського бізнесу в закупівлях замовників всієї Росії. У першу чергу, потрібно допомогти малому і середньому бізнесу регіону вийти на величезний російський ринок.
Офіційні представництва компаній «РТС-тендер» і OTC.RU почнуть свою роботу вже в понеділок наступного тижня.
«РТС-тендер» – електронний майданчик для здійснення державних і муніципальних закупівель відповідно до Федерального закону № 44-ФЗ.
ОТС.RU – група електронних майданчиків для здійснення торгово-закупівельної діяльності в комерційному сегменті підприємств, працюючих відповідно до Федерального закону № 223-ФЗ, закупівель агропромислового комплексу і майданчик для розміщення депозитних аукціонів. Всі майданчики групи розроблені за підтримки «РТС-тендер».
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас