Roshen не може продовжувати діяльність в Росії через арешт рахунків, це - рейдерське захоплення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Roshen не може продовжувати діяльність в Росії через арешт рахунків, це - рейдерське захоплення

Фондовий ринок
3655
Українська корпорація Roshen не може продовжувати діяльність в Росії через арешт своїх рахунків, на яких знаходиться загалом 2,8 мільярда рублів. Про це йдеться в заяві компанії.
“Грошові кошти, що знаходяться на цих рахунках, призначалися виключно для здійснення господарської діяльності на території РФ, а також для інвестування в будівництво нової фабрики”, – йдеться в повідомленні.
Компанія заявляє, що арешт був накладений на всі грошові кошти російських підприємств Roshen Тверським районним судом Москви в рамках кримінальної справи за позовом “Об’єднаних кондитерів”.
“Корпорація Roshen на сьогодні може зробити один тільки висновок, що на її російських підприємствах відбувається рейдерське захоплення, оскільки розмір вимог, зазначений у цивільному позові у кримінальній справі, не відповідає логіці закону й економіки”, – йдеться в заяві.
Нагадаємо, вчора Roshen повідомила, що виробництво на її кондитерській фабриці в Липецьку призупинено на невизначений термін. У прес-службі регіонального управління ФМС розповіли, що днем раніше на підприємстві пройшла перевірка з виявлення нелегальних мігрантів. За її підсумками порушень на підприємстві не виявлено.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас