В.о. міністра оборони та першого віце-прем'єра України не впустили в Крим - скликається термінове засідання РНБО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В.о. міністра оборони та першого віце-прем'єра України не впустили в Крим - скликається термінове засідання РНБО

Казна та Політика
2537
Першого віце-прем’єра України Віталія Ярему та в.о. міністра оборони Ігоря Тенюха не впустили до Криму, за даним фактом і щодо ситуації в Криму в цілому відбудеться екстрене засідання Ради національної безпеки і оборони України, повідомила міністр соціальної політики Людмила Денисова.
“Тенюха і Ярему не впустили до Криму. Тому зараз відбудеться екстрене засідання РНБО, будуть вирішувати ці питання”, – сказала вона журналістам у середу в Києві.
За словами Л.Денисової, їй невідомі які-небудь подробиці цього інциденту.
Вона також повідомила, що на засіданні РНБО може бути підняте питання про виплату соцзабезпечення і пенсій українським громадянам, оскільки через блокування Держказначейства ці виплати не здійснюються.
“Мене дуже хвилює, що зараз буде відбуватися в Криму, тому що всі соціальні виплати, які можна було перерахувати авансом, ми зробили. А зараз пенсії ми не можемо так провести, оскільки і банки відмовляються таким чином нараховувати пенсії”, – додала Л. Денисова.
Раніше в середу прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив В.Яремі і І.Тенюху терміново вилетіти до Криму. Міністр Кабінету міністрів Остап Семерак повідомив журналістам, що українські високопосадовці направлені в Крим “для врегулювання ситуації та недопущення ескалації конфлікту та його переходу у військовий конфлікт”. За словами О.Семерака, В.Ярема і І.Тенюх вже відбули до Криму.
Глава уряду самопроголошеної Республіки Крим Сергій Аксьонов заявив “Інтерфаксу”, що В.Ярему і І.Тенюха не пустять до Криму: “У Криму їх не чекають. До Криму ніхто їх не допустить і відправлять їх назад”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас