Поглинання Росією Криму суперечить міжнародному праву - Меркель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поглинання Росією Криму суперечить міжнародному праву - Меркель

Світ
1875
Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила у вівторок, що поглинання Росією Криму порушує міжнародне право. Про це повідомляє EconomicTimes.
“Так званий референдум порушив міжнародне право, декларація про незалежність, прийнята вчора, є порушенням міжнародного права, і поглинання Російською Федерацією, на наше переконання, також суперечить міжнародному праву”, – сказала вона.
Нагадаємо, сьогодні представники самопроголошеної держави Крим підписали Угоду про входження до РФ. Відзначимо, 17 березня парламент Криму визнав результати “референдуму”, проголосив Крим незалежною суверенною державою і націоналізував все майно, що належить українській державі. Відзначимо, цей референдум не визнається ані офіційним Києвом, ані світовим співтовариством.
Як відомо, з кінця лютого Росія фактично здійснює інтервенцію щодо України, коли військові частини РФ без розпізнавальних знаків і без будь-яких пояснень з боку російського уряду почали блокувати військові частини ЗСУ, а також об’єкти транспортної інфраструктури, зокрема, аеропорти на всій території Криму.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас