З сьогоднішнього дня в Криму діють російські закони - Кремль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З сьогоднішнього дня в Криму діють російські закони - Кремль

Кримінал
2405
Законодавчі акти РФ діють на території Республіки Крим і міста Севастополя з дня прийняття півострова до складу Росії, власні нормативні акти суб’єктів, що не суперечать Конституції РФ, також будуть діяти протягом перехідного періоду.
“Законодавчі та інші нормативні правові акти РФ діють на територіях Республіки Крим і міста федерального значення Севастополя з дня прийняття до РФ Республіки Крим і утворення у складі РФ нових суб’єктів, якщо інше не передбачено законодавством РФ”, – про це йдеться в договорі між РФ і Республікою Крим про прийняття півострова Крим до РФ і утворення в складі РФ нових суб’єктів федерації, опублікованому на сайті Кремля.
Нормативні правові акти Автономної Республіки Крим та міста з особливим статусом Севастополя діють на території відповідно Криму і Севастополя до закінчення перехідного періоду або до прийняття відповідного нормативного правового акта РФ або нормативного правового акта Республіки Крим, міста федерального значення Севастополя.
Нормативні правові акти Республіки Крим та міста з особливим статусом Севастополя, що суперечать Конституції, не застосовуються.
Як повідомлялося, сьогодні, 18 березня, Володимир Путін і кримська влада підписали “договір між РФ і Республікою Крим про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення в складі РФ нових суб’єктів”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас