ЛДПР: країни ЄС можуть повернути собі колишні історичні регіони України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЛДПР: країни ЄС можуть повернути собі колишні історичні регіони України

Кримінал
9201
ЛДПР вважає, що Польща, Румунія та Угорщина мають замислитися над тим, щоб домогтися проведення референдумів щодо повернення до свого складу українських областей, які раніше їм належали. Про це повідомили в прес-службі ЛДПР.
На думку російських ліберальних демократів, Румунія може приєднати до себе Чернівецьку область, Угорщина – Закарпатську, а до Польщі може відійти цілих 5 українських областей (Волинська, Львівська, Тернопільська, Рівненська та Івано-Франківська).
ЛДПР з щирою повагою і любов’ю ставиться до України та українців. Нам нічого ділити, тому можливість проведення референдумів про повернення вищезазначених земель до складу Польщі, Угорщини, Румунії, Росії не ущемляє інтереси українців, а навпаки, принесе добробут та спокій суто українським землям – Києву, Чернігову, Сумам, Полтаві, Житомиру, Кременчуку, Вінниці, Кіровограду…”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, в ЛДПР назвали сьогоднішню територію і межі України “історичною помилкою, якої припустилися в умовах порятунку цілих націй, на порозі страшної війни”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас