Проведення кримського референдуму свідчить про спробу перелицювання політичної карти - Литва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проведення кримського референдуму свідчить про спробу перелицювання політичної карти - Литва

Казна та Політика
964
Проведення так званого референдуму в Автономній Республіці Крим не відповідає поняттям демократії в XXI столітті в Європі, а сам процес свідчить про спробу переділу політичної карти, вважає глава Сейму Литовської Республіки Лорета Граужінене.
“Те, що ми вчора почули про результати так званого референдуму, то в Європі XXI століття це складно навіть зрозуміти таке. Весь світ зараз бачить, що відбуваються спроби перелицювання політичної карти”, – сказала вона під час зустрічі польсько-литовської делегації з прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком у Києві в понеділок.
Л.Граужінене також підкреслила важливість збереження дати президентських виборів з тим, щоб всі органи влади в Україні були сформовані в найкоротші терміни відповідно до чинної Конституції.
“Литва також вважає дуже важливим зберегти обрану вами дату виборів. Ми згодні з тим, що потрібно якомога швидше сформувати всі органи влади відповідно до Конституції України”, – сказала вона.
Глава литовського Сейму підкреслила, що Литва разом з іншими балтійськими республіками засуджує акт агресії, здійснений на території України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас