Мільярдер з США купив найдорожчу страховку життя в історії - на $201 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільярдер з США купив найдорожчу страховку життя в історії - на $201 млн

Світ
641
Вартість найдорожчої страховки життя у світі становить 201 мільйон доларів. Про це 13 березня повідомив сайт Книги рекордів Гіннесса.
За відомостями організації, страховка придбана одним відомим мільярдером в США, який проживає в Силіконовій долині і веде справи в технологічному секторі. Його ім’я не називається.
Продавцем виступив керуючий партнер компанії SG LLC з Санта-Барбари Дови Франсіс (Dovi Frances). За словами Франсіса, для досягнення такої високої вартості знадобилися переговори з двома дюжинами компаній і складна система договорів. Компанія SG LLC була заснована в 2010 році. Вона спеціалізується на послугах для заможних клієнтів.
До цього рекорд страховки життя, за відомостями Книги рекордів Гіннесса, сягав 100 мільйонів доларів. Він був поставлений в 1990-му році британським страховим агентом Пітером Розенгард. Тоді застрахованим став американський бізнесмен зі сфери розваг.
У Росії найвища вартість виплат зі страхування життя становить 105 мільйонів рублів. Вони були отримані родиною клієнта компанії «СІМ Лайф», який загинув у 2012 році «внаслідок протиправних дій третіх осіб».
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас