Дмитро Фірташ дійсно затриманий ФБР - найближчим часом вирішиться питання його екстрадиції до США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дмитро Фірташ дійсно затриманий ФБР - найближчим часом вирішиться питання його екстрадиції до США

Кримінал
4788
“Причиною затримання стало розслідування ФБР інвестиційного проекту в Індії в 2006 році, в якому Д.Фірташ нібито брав участь”, – підтвердило агентству “Інтерфакс-Україна” джерело в Group DF. Співрозмовник категорично відкинув припущення про винність Фірташа по інкримінованому йому обвинуваченню. Він також уточнив, що розгляд у цій справі вівся кілька років і, за наявними даними, кілька громадян Індії знаходяться в США під арештом, один з яких нібито дав свідчення проти Фірташа.
У прес-службі Group DF підтвердили інформацію про те, що власник Групи Дмитро Фірташ був затриманий у Відні. “Нам відомо, що дії правоохоронних органів Австрії щодо Дмитра Фірташа не пов’язані ані з ситуацією в Україні, ані з діяльністю Групи в Європі та Америці, а стосується інвестиційного проекту 2006 року”, – наголошується в коментарі прес-служби. Також тут висловлюють впевненість, що цей інцидент є непорозумінням і буде вирішений в найближчий час.
У віденській поліції Delo.UA підтвердили інформацію про затримання “українського бізнесмена Дмитра Ф. за запитом ФБР в організації злочинної діяльності”, проте подробиці повідомити відмовилися.
Джерела “Deutsche Welle” у Федеральному управлінні кримінальної поліції Австрії також підтвердили цю інформацію. У поліції також сказали, що найближчим часом вирішиться питання екстрадиції Фірташа в США.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас