Торік українці найчастіше скаржилися Президенту на неправомірні дії міліціонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Торік українці найчастіше скаржилися Президенту на неправомірні дії міліціонерів

Кримінал
338
Протягом минулого року українці найчастіше зверталися до Президента зі скаргами про неправомірні дії працівників міліції та прокуратури, а також щодо невиконання та оскарження судових рішень. Про це повідомили в прес-службі Президента України.
На цю тематику припала майже чверть всіх отриманих звернень. Переважно люди скаржилися на неправомірні дії з боку міліції (17,4% від загальної кількості звернень) та працівників прокуратури (6,2%), а також на невиконання судових рішень (11,2%) або їх оскарження (6,3%). Найбільше відповідних звернень надійшло з Києва, Севастополя, Харківської області та Криму.
Другою за актуальністю надісланих скарг стала тема соціального захисту. Люди зверталися за призначенням і переглядом розміру пенсій, надання матеріальної допомоги, призначенням виплати соціальної допомоги та щодо забезпечення інвалідів спеціальними транспортними засобами.
Третьою за популярністю темою звернень стали питання, пов’язані з комунальними господарствами. Громадян турбує санітарний стан та благоустрій населених пунктів, ремонт доріг, експлуатація та ремонт житла, підвищення комунальних тарифів і розмір плати за житло і т.д.
Крім того, громадяни зверталися до Президента і з приводу питань житлової політики (забезпечення житлом, поліпшення житлових умов), і питань аграрної політики та земельних відносин (приватизація земельних ділянок, виготовлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку та ін.)
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас