Міліція затримала 38 осіб під час спроби захоплення банку Арбузова в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міліція затримала 38 осіб під час спроби захоплення банку Арбузова в Києві

Кримінал
6624
За попередніми даними, у нападників вилучили три автомати Калашникова, близько 20 пістолетів ПМ, один мисливський карабін Сайга.
Міліція затримала 38 озброєних осіб, які сьогодні вночі здійснили напад на відділення банку по вул.Московська в Києві, повідомили в ГУ МВС Києва.
Сьогодні вночі два десятки озброєних чоловіків у масках увірвалися у відділення Укрбізнесбанку в центрі Києва і намагалися проникнути в сховище з грошима. В самообороні Майдану і в Правому секторі заперечують причетність своїх людей до захоплення банку.
Український Бізнес Банк (раніше АБ “Донеччина”) відомий тим, що з 2003 року головою правління, президентом, а потім радником в ньому був колишній голова НБУ, колишній перший віце-прем’єр Сергій Арбузов.
“Охоронець ДСО та служба охорони банку встигли закритися в добре захищеному службовому приміщенні і викликати правоохоронців. До місця подій прибуло три наряди Держслужби охорони, у складі яких були бійці Титану. Також прибув наряд спецпідрозділу Сокіл. Через кілька хвилин міліціонери проникли в приміщення і затримали зловмисників. Ті добровільно склали зброю”, – йдеться в повідомленні.
За попередніми даними, у нападників вилучили 3 автомати Калашникова, близько 20 пістолетів ПМ, один мисливський карабін “Сайга”, а також ножі і палиці. “Крім того, вилучили “болгарку”, якою нападники намагалися пошкодити майно в приміщенні банку”, – сказала прес-секретар ДСО Світлана Павловська.
У столичному главку міліції також додали, що зараз особи всіх зловмисників встановлені. Всі вони – громадяни України.
На даний момент вилучено відео з камер відеоспостереження, за якими будуть встановлені дії кожного з нападників, зазначили в главку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 194 КК (умисне пошкодження майна).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас