Російський Пенсійний фонд не отримував відрахувань з зарплат жителів Криму, тому платити пенсії кримчанам немає з чого - голова Партії Пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський Пенсійний фонд не отримував відрахувань з зарплат жителів Криму, тому платити пенсії кримчанам немає з чого - голова Партії Пенсіонерів

Казна та Політика
9097
Російський Пенсійний фонд не отримував відрахувань з зарплат жителів Криму, тому й платити пенсії немає з чого. “Якщо казати про соціальні наслідки можливого входження Криму до складу Російської Федерації, то без втрат не обійдеться. У першу чергу, постраждають пенсіонери”, – заявив голова Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка.
“Українські соціальні програми взагалі не поєднуються з російськими. На перебудову підуть не тільки роки, але й великі гроші. Суми навіть важко уявити. Спочатку пенсії та соціальні виплати будуть надавати в еквіваленті до нинішніх. Пізніше будуть підганяти під російські. Але яким чином це робити невідомо, адже зарплати, які беруться для обчислення пенсій, в Україні нижчі, ніж у Росії.
Пенсійний фонд Росії не отримував з тих зарплат ніяких відрахувань. Тому заяви про підвищення пенсій – звичайна пропаганда, розрахована на обдурення мізків літнім людям. Або кримська влада сподівається, що український Пенсійний фонд буде просто так ділитися з ними?
На сьогодні, як відомо, в Криму налічується 560 тисяч пенсіонерів, відповідно Росія щороку витрачатиме лише на утримання кримських пенсіонерів майже 2 мільярди доларів, і щоб знайти ці кошти, російським пенсіонерам, інвалідам, ветеранам війни доведеться надовго забути про підвищення своїх пенсій або допомог, а в гіршому випадку російським бюджетникам і пенсіонерам просто надовго забути про будь-які оплати”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас