Ахметов вже готовий внести заставу за арештованого Добкіна - він нарахував "сотні тисяч людей, які стоять за ним" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов вже готовий внести заставу за арештованого Добкіна - він нарахував "сотні тисяч людей, які стоять за ним"

Кримінал
3020
Відомий бізнесмен Рінат Ахметов готовий внести заставу за звільнення екс-голови Харківської обладміністрації Михайла Добкіна.
“Я звертаюся до нової влади. Сьогодні дуже складна політична і психологічна ситуація на південному сході країни. І коли влада бере під варту одного з лідерів сходу, це не заспокоює, а ще більше розпалює ситуацію в регіоні”, – заявив Ахметов. При цьому він вважає, що провину Добкіна визначить слідство.
“Винен чи не винен Михайло Добкін, повинен визначити незалежний суд після всебічного слідства”, – заявив він.
Він висловив готовність внести заставу за звільнення Добкіна. “А поки йде слідство, політик повинен залишатися на волі. За ним стоять сотні тисяч людей. Я готовий внести будь-яку необхідну заставу для цього. І особисто поручитися за Михайла Добкіна”, – йдеться у зверненні Ахметова.
“У нас одна мета – незалежність і цілісність країни. Якщо ми цього хочемо, з такими популярними лідерами регіонів, як Михайло Добкін, треба вести діалог, а не садити їх по тюрмах”, – заявив бізнесмен.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас