Слідом за Добкіним: МВС затримала лідера луганських сепаратистів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Слідом за Добкіним: МВС затримала лідера луганських сепаратистів

Кримінал
3493
Міліція затримала Арсена Клінчаєва – депутата Луганської облради і одного з організаторів захоплення проросійськими активістами Луганської обласної державної адміністрації.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
“Затримали одного з організаторів захоплення ОДА та сепаратистського мітингу в Луганську – Арсена Клінчаєва. Закономірний підсумок. Втім, це вирішить суд. Питання в іншому, як реагувати на відео вчорашнього “громадянського арешту” народним депутатом Олегом Ляшком Клінчаєва, що викладено в мережі?!” – Написав Аваков.
Нагадаємо, в неділю близько 2 тисяч людей зібралися біля будівлі Луганської ОДА на проросійський мітинг. Вони взяли будівлю штурмом.
У ніч на понеділок Клінчаєв відправився на зустріч з начальником Головного управління МВС України в Луганській області Володимиром Гуславським. Там на нього напала група людей. На Клінчаєва наділи наручники, на місці з’явився депутат Верховної Ради Олег Ляшко, який збирається балотуватися в президенти. Ляшко пообіцяв, що Клінчаєва передадуть міліції. Однак у понеділок Клінчаєв вже був на волі і пообіцяв наступного разу застрелити Ляшка.
Раніше Клінчаєв відзначився низкою провокаційних заяв. Зокрема , назвав загибель людей на вулиці Грушевського в Києві “правильною”.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас