Новий голова КМДА забезпечуватиме Майдан харчами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий голова КМДА забезпечуватиме Майдан харчами

Казна та Політика
1097
Мітигнувальники повинні потрохи почати звільнення Київської міської ради.
Про це сьогодні заявив новопризначений голова Київської міської адміністрації Володимир Бондаренко.
“Зараз майданівцями зайняті будівлі Консерваторії, Українського дому і частина Поштампу. Київську міську адміністрацію можна починати потрохи звільняти, бо туди йдуть всі комунікації управління містом”, – сказав Володимир Бондаренко у столичному парку імені Тараса Шевченка, де відзначали 200-ліття від дня народження Кобзаря.
“Я із страхом уявляю, що буде, якщо раптом випаде сніг. Ніхто не може гарантувати, що у нас є техніка для чищення, пальне і так далі”, – додав він.
Також Бондаренко сказав, що Майдан продовжуватиме стояти.
“Майдан буде стояти. Я робитиму все, щоб він був забезпечений харчами, соціальним, медичним та санітарним обслуговуванням. Майдан — це моральний меч, який висить над головою сьогоднішньої влади. Хотів би, щоб влада не допустила, щоб той меч зірвався. Зносити барикади ніхто не буде. Можна було б розібрати барикади на Трьохсвятительській та Михайлівській. Бо вони не грають захисної ролі. Але треба буде ще з людьми про це поговорити. Поки не мине 40 днів від дня трагічної загибелі людей на Майдані, жодного камінчика там не тронемо, бо на них ще не засохла кров героїв. Це по-Божому і по-християнськи”, – сказав він.
“У теперішньої влади багато справ, бо у нашій державі панує розруха економічна і соціальна. У Києві також є над чим працювати. Я тепер приймаю справи і бачу, що це — важка ділянка, яку треба освоювати. У цей період до виборів треба забезпечити демократичність волевиявлення людей, зберегти економіку і стабілізувати соціальну сферу. Якщо не буде чим платити пенсію, то багато пенсіонерів обізляться на цю владу більше, ніж на стару”, – додав очільник КМДА.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас