МЗС: маски скинуті, все, що відбувається в Криму і в Росії - це скоординовані дії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС: маски скинуті, все, що відбувається в Криму і в Росії - це скоординовані дії

Світ
3974
Дії кримського парламенту, Держдуми та Федеральних Зборів РФ були скоординовані заздалегідь. Про це сказав директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.
“Все, що зараз відбувається, і рішення Верховної Ради Криму, і заяви Федеральних Зборів і Держдуми РФ свідчать лише про те, що це скоординовані дії”, – сказав Перебийніс.
За його словами, “тепер маски скинуті, і ми бачимо, для чого це все починалося”.
Перебийніс зазначив, що рішення кримського парламенту про входження до складу РФ нелегітимне і українська сторона буде продовжувати працювати з міжнародними партнерами для вирішення ситуації.
Як відомо, Верховна Рада Криму в обхід Конституції України прийняла рішення про проведення в Криму 16 березня референдуму щодо приєднання до Росії.
Верховна Рада АРК також звернулася до президента Російської Федерації і Федеральних зборів Державної думи Російської Федерації з пропозицією про початок процедури входження Криму до складу Російської Федерації як суб’єкта РФ.
Відповідно до статті 73 Конституції України питання про зміну території України вирішується виключно на всеукраїнському референдумі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас