У Криму перебувають військові РФ з Чечні та Ульяновська - Генштаб України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму перебувають військові РФ з Чечні та Ульяновська - Генштаб України

Світ
2270
Військовослужбовці з частин, що не належать складу Чорноморського флоту РФ, на сьогодні перебувають в Криму, зокрема, мова йде про військових з Чечні, повідомляє 5 березня прес-служба Генерального штабу Збройних сил України.
Відповідно до інформації, зокрема, в місті Джанкой знаходиться перший механізований батальйон Схід 18-ї окремої механізованої бригади, яка дислокується в Калинівському Чеченської Республіки.
Також у Криму перебувають військовослужбовці 31-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ РФ, що дислокується в Ульяновську, і 22-ї бригади спецпризначення з Краснодарського краю.
“Зазначені дії керівництва РФ є прямим порушенням як міжнародних, так і двосторонніх угод між Україною і РФ”, – підкреслили в Генштабі ЗСУ.
Президент Росії Володимир Путін на прес-конференції у вівторок повідомив, що поки що не бачить необхідності направляти російські війська в Україну.
Як повідомляє керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці, в останні години проходить інформація про перекидання до Криму більше 1 500 осіб особового складу на десантних кораблях (ВДК). Йдеться про ротацію контингенту, що діє в Криму.
Разом з тим Міноборони РФ спростовує, що їхні війська перебувають у Криму.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас