Кордон на замку: прикордонники за добу не впустили в Україну 337 росіян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кордон на замку: прикордонники за добу не впустили в Україну 337 росіян

Казна та Політика
2140
Прикордонники протягом минулої доби не пропустили в Україну 337 громадян Російської Федерації, чотирьом з них заборонено в’їзд до України.
Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.
Служба також детально описує затримання одного з громадян Росії, який прямував до Криму для участі у заходах дестабілізаційного характеру.
Чоловіка спортивної статури з татуюванням “ВДВ” затримали прикордонники сьогодні вночі під час оформлення поїзда “Москва – Сімферополь” у залізничному пункті пропуску “Харків-Пасажирський”. У росіянина виявили камуфльовану форму та армійські черевики. Зі слів чоловіка, він прямував до родичів у Миколаїв.
Про чоловіка прикордонники повідомили співробітників СБУ.
Під час проведення фільтраційних заходів у росіянина був виявлений військовий квиток командира відділення підрозділу спеціального призначення військово-десантних військ Російської Федерації. Також згодом у мобільному телефоні було виявлено текстове повідомлення “Поїхав до Криму, звідти на фронт – воювати, як що, я хворий”.
Як раніше повідомлялося, з метою недопущення в’їзду в Україну з території РФ організованих груп, окремих осіб, які можуть брати участь у заходах екстремістського характеру на території України в пунктах пропуску для автомобільного сполучення та місцевих пунктах пропуску проводиться посилений прикордонний контроль і відповідні заходи.
У разі виявлення осіб, які надали неправдиві відомості про мету запланованого перебування в Україні, слідують для участі в різного роду масових заходах, а також причетні до участі у заходах з дестабілізації обстановки в Україні та інших підривних акціях, прикордонники забороняють в’їзд в Україну.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас