Війська України наведені в "повну бойову готовність" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Війська України наведені в "повну бойову готовність"

7415
Голова Верховної Ради України, в.о. президента Олександр Турчинов дав наказ привести Збройні Сили України в повну бойову готовність.
“Я дав наказ, враховуючи потенційну агресію, привести Збройні Сили України в повну бойову готовність. Посилено охорону атомних електростанцій, аеропортів, стратегічних інфраструктурних об’єктів”, – заявив він на брифінгу після засідання РНБО в суботу.
Турчинов повідомив, що Рада національної безпеки і оборони розробив детальний план дій на випадок прямої військової агресії.
“Для акту цієї агресії немає ніяких підстав. Всі тези російського керівництва про те, що є загрози для російськомовних громадян України або російських громадян є надуманими і брехливими”, – підкреслив в.о. президента.
Турчинов заявив, що українська держава захищає всіх громадян України незалежно від місця проживання, національності та віросповідання.
Нагадаємо, сьогодні Рада Федерації Росії прийняв постанову про використання Збройних сил РФ на території України на підставі звернення президента РФ і виходячи з інтересів безпеки громадян, у тому числі російських, і військового контингенту Росії, що дислокується на території України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас