ZTE замахнулася на 1 млн Firefox-смартфонів ще в 2014 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZTE замахнулася на 1 млн Firefox-смартфонів ще в 2014 році

Технології&Авто
210
ZTE найближчим часом має намір вивести на ринок два нові смартфони серії ZTE Open – Open C з екраном 4 дюйма і Open II з екраном 3,5 дюйма.
У рамках довготривалої співпраці з мобільним оператором Telefonica телефон Open C спочатку буде запущений у Венесуелі та Уругваї в другому кварталі цього року. Open II являє собою наступну версію телефону ZTE Open, який з минулого року поширюється в шести країнах компанією Telefonica, а також продається в США і Великобританії.
“Наш перший телефон з Firefox OS – ZTE Open – користувався величезною популярністю. Ми дуже віримо в платформу Firefox OS і тільки цього року сподіваємося поставити понад 1 млн телефонів з Firefox OS”, – процитував “Інтерфакс-Телеком” заяву головного виконавчого директора ZTE Mobile Devices по країнах Європи, Близького Сходу, Африки та Латинської Америки і віце-президент ZTE Corp. Кай Юйлуня.
Перший у світі смартфон на базі Firefox OS – ZTE Open – був представлений китайською компанією на початку минулого року, а потім компанія Telefonica вивела його на ринки Іспанії, Венесуели, Колумбії, Перу, Мексики і Уругваю.
Firefox OS розробки компанії Mozilla – платформа на базі відкритих стандартів, що дозволяє розробникам створювати додатки і поширювати їх через Firefox Marketplace.
За даними дослідницької організації Gartner, ZTE входить до п’ятірки найбільших світових постачальників мобільних телефонів (включаючи смартфони).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас