З початку року на столичних дорогах ліквідували вибоїни площею більше 7 тис. кв.м — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З початку року на столичних дорогах ліквідували вибоїни площею більше 7 тис. кв.м

Казна та Політика
101
З початку року “Київавтодор” ліквідував вибоїни на столичних дорогах площею більше 7125 кв.м. Про це повідомили в прес-службі КМДА.
Погодні умови сприяють дорожнім бригадам КП ШЕУ районів продовжувати роботи з ліквідації аварійно-небезпечних ям на столичних автошляхах та тротуарах.
Так, протягом вівторка, 25 лютого, фактичний обсяг виконаних робіт становив близько 910 кв.м. Зокрема, в Голосіївському районі роботи проводилися на таких ділянках: Одеська та Голосіївська площі, просп. 40-річчя Жовтня, Глушкова, Червонозоряний т.п. У Деснянському районі вибоїни ліквідували за наступними адресами: вул. Милославська, вул. Маяковського , вул. Бальзака, Радунська, Сабурова та багатьох інших. У Подільському районі роботи проводилися на вулицях В. Порика, Свободи, Газопровідній, Вишгородській, Фрунзе і т.д. У Шевченківському районі вибоїни ліквідували на вулицях Мельникова, О. Теліги, Щусєва, Тургенєвській, бульв. Шевченка та інших.
У середу, 26 лютого, дорожники провели ряд підготовчих робіт на вулицях Києва. Відповідно до робочих планів КП ШЕУ районів 27 лютого аварійно-небезпечні вибоїни планують ліквідувати на площі близько 700 кв.м.
Працівники підприємства “Київавтошляхміст” також продовжують ліквідацію ями на кількох шляхопроводах і мостахх
Як зазначили київавтодорівці, пошкодження дорожнього покриття ліквідується в найбільш проблемних місцях, для чого використовується переважно литий асфальтобетон. Крім того, проводяться роботи з відновлення асфальтобетонного покриття в місцях аварійних розриттів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас