У Криму почалися перші бійки між євромайданом і "Російською єдністю" - співвідношення сил 7 до 1 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму почалися перші бійки між євромайданом і "Російською єдністю" - співвідношення сил 7 до 1

Особисті фінанси
12239
Перед будівлею Верховної Ради Криму зібралося від 4 до 5 тис. кримських татар і прихильників руху “Євромайдан-Крим”, щоб висловити свій протест проти дій кримського парламенту, який не бажає визнавати нову владу в Україні.
Як передає кореспондент агентства “Інтерфакс-Україна”, зібралося 4-5 тис. чоловік з численними українськими та кримськотатарськими національними прапорами. Вони час від часу скандують “Україна!”, “Банду геть!”, А також “Слава Україні! Героям Слава!”, “Крим – не Росія!”.
Разом з тим поряд з парламентом зібралося 600-700 прихильників проросійських організацій і партії “Русское единство”, щоб підтримати парламент Криму.
Протилежні сторони розділяє два кордони міліції. Однак час від часу кілька разів були перервані кордони, періодично виникають невеликі бійки.
Прихильники партії “Русское единство” тримають в руках прапор Російської Федерації.
Час від часу кримські татари поступово посувають в бік від кримського парламенту прихильників проросійських партій.
Зараз частина кримських татар залишилася під Верховною Радою Криму, проте їм перегородив шлях кордон міліціонерів. Виникла штовханина, люди намагаються зрушити кордон з іншого боку, кримські татари намагаються дійти до самого входу у Верховну Раду, проте поки що це не вдалося, перед ними є ще невелика вільна ділянка.
Як повідомлялося, у вівторок президія кримського парламенту прийняла рішення про проведення в середу позачергового пленарного засідання Верховної Ради Криму.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас