У Раді зареєстровано проект звернення до ЄС - з проханням надати $20 млрд допомоги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді зареєстровано проект звернення до ЄС - з проханням надати $20 млрд допомоги

Кредит&Депозит
1969
Проект Постанови про звернення Верховної Ради України до інституцій Європейського Союзу та Європейського Парламенту, зокрема, щодо залучення фінансової допомоги через існуючий механізм на забезпечення соціально-економічного розвитку України зареєстровано у Верховній Раді.
Проект постанови про звернення зареєстрував народний депутат з фракції Партії регіонів Володимир Вечерко.
У проекті постанови йдеться, що у зв’язку зі складною фінансово-економічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою залучення держав – членів Парламентської асамблеї ЄС – Східні сусіди “Євронест”, а також інститутів Європейського Союзу до співпраці з Україною в рамках надання фінансової допомоги ВР слід затвердити звернення до ЄС, зокрема, з метою отримання через існуючі механізми фінансової допомоги на соціально-економічні потреби.
У проекті звернення йдеться про те, що у вкрай напруженій і політично нестабільної ситуації, не дивлячись на політичні настрої в країні, не слід забувати про стабілізацію соціально-економічного стану населення, що вимагає термінового врегулювання.
“Верховна Рада України звертається до інституційних органів ЄС, парламентів, урядів та громадськості держав Європи із закликом об’єднати зусилля в забезпеченні стабільного економічного становища та надати фінансову допомогу Україні в розмірі 20 млрд. доларів з метою стабілізації складної економічної ситуації в Україні”, – йдеться в проекті звернення.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас