"Мотор Січ" відчуває труднощі з розрахунками через нестабільну роботу українських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Мотор Січ" відчуває труднощі з розрахунками через нестабільну роботу українських банків

Фондовий ринок
1648
Українська компанія з виготовлення двигунів “Мотор Січ” відчуває труднощі з розрахунками за поставки через нестабільність роботи банків, повідомив через прес-службу голова компанії В’ячеслав Богуслаєв.
“До мене останнім часом у зв’язку з відомими подіями звертаються підприємства, які виконують замовлення за нашими договорами, ті, хто купує у нас продукцію, – сказав він. – Мушу сказати, що на підприємствах ВПК України це не позначається. Ніяких змін в частині управління галузями промисловості або окремими підприємствами на сьогодні немає. Нестабільно працюють банки, і це багатьох налякало. Є труднощі з тим, щоб власні гроші взяти і розрахуватися за поставки, заготовки і т.д.”
Разом з тим Богуслаєв додав, що “ніяких загроз для зупинки підприємства або сил, які втручаються в роботу підприємства”, на Україні немає.
“У нас всі люди працюють, як і працювали. У нас підписані тверді замовлення на 2014 рік – більше, ніж торік. Ми їх успішно виконуємо, – сказав він. – Єдине, що ми зробили, це чергування людей з метою недопущення провокацій на місцевому рівні. Але провокацій поки що немає. Нас запевняє керівництво в Києві і на місцевому рівні, що вони зроблять все, щоб промисловість не була зупинена”.
“Мотор Січ” – один з найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також промислових газотурбінних установок. Компанія знаходиться в Запоріжжі. Зокрема працює за контрактами з “Вертольотами Росії”, поставляє двигуни для військових вертольотів.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас