Початок нової торговельної війни? Кременчуцький сталеливарний завод зупинився через проблеми збуту продукції до РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Початок нової торговельної війни? Кременчуцький сталеливарний завод зупинився через проблеми збуту продукції до РФ

Фондовий ринок
3078
Кременчуцький сталеливарний завод (КСЗ; Полтавська область) вирішив призупинити роботу з 24 лютого через проблеми з реалізацією продукції. Про це журналістам повідомив представник профспілкового комітету підприємства. “Поки що людей відпускають з роботи на тиждень – з понеділка сталезавод зупиняється, тому що виникли труднощі з продажем продукції”, – зазначив він.
Основний партенрами КСЗ зі збуту продукції – Російська Федерація.
Як повідомлялося, Кременчуцький сталеливарний завод припиняв роботу у зв’язку з плановим ремонтом з 22 червня по 19 липня 2013 року. Також завод кілька разів зупинявся через те, що російська федеральна установа “Реєстр сертифікації на федеральному залізничному транспорті” припиняла заводу дію сертифікатів відповідності на рами бічні візків вантажних вагонів і рами бічні.
Кременчуцький сталеливарний завод спеціалізується на випуску лиття для вантажних вагонів і великовантажних автомобілів. 48,44% акцій заводу належить компанії Difano Investments Limited (Кіпр), 35,82% – холдинговій компанії “Теко-Дніпрометиз” (Київ).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас