У Росії можуть припинити поставки продуктів з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії можуть припинити поставки продуктів з України

Казна та Політика
1887
Міністерство сільського господарства Росії оприлюднило інтерв’ю глави міністерства Миколи Федорова, в якому йдеться про те, що Росія може припинити поставки продуктів з України.
За повідомленням, Росія зможе компенсувати можливу зупинку надходження продовольчих товарів з України в умовах масових заворушень в країні, які почали впливати на економічні процеси, за рахунок імпорту з інших держав.
При цьому, на думку міністра, загроза зупинки ввезення з України до Росії є “і теоретичною, і практичною”.
“Поки що практичних зупинок і затримок, помітних для нашого двостороннього товарооботора в аграрному секторі, ми не спостерігаємо. Якщо будуть втрати для нашого споживача, ми це компенсуємо за рахунок постачальників з інших країн”, – зазначив Федоров, на думку якого багато країн “стоять в черзі на російський ринок, оскільки він дуже привабливий, незважаючи на всі труднощі, невисоку купівельну спроможність”.
“Ніяких затримок з надходженням продовольчих товарів на ринок не буде, часу для компенсації ринку, який забезпечується українськими товарами, у випадку зупинки ввезення, не знадобиться”, – запевнив Федоров з питання, чи відчують російські споживачі скорочення імпорту товарів з України.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас