Дефіциту продуктів в магазинах Києва немає, - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дефіциту продуктів в магазинах Києва немає, - КМДА

Особисті фінанси
319
Всі торговельні мережі мають достатні запаси продуктів харчування і товарів першої необхідності. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації (КМДА).
«Збільшення попиту на продукти першої необхідності, яке спостерігається в закладах торгівлі, викликане поширенням недостовірної інформації про можливий дефіцит товарів», – зазначили в міськадміністрації.
У повідомленні підкреслили, що керівництво міста тримає під контролем ситуацію з наявністю продовольчих товарів і закликає жителів столиці не панікувати.
У Департаменті промисловості та розвитку підприємництва інформують – результати оперативного моніторингу оптово-торговельної мережі показали, що майже всі заклади торгівлі, крім частини магазинів, розташованих в епіцентрі подій, працюють у звичайному режимі. Всі торговельні мережі мають достатні запаси продуктів харчування і товарів першої необхідності.
Крім того, у Київській міській державній адміністрації повідомили, що зараз немає проблем з допуском в місто машин, що доставляють продукти в магазини.
Вся торгова мережа міста замовляє постачальникам продукцію в достатній кількості. За інформацією ВАТ «Київхліб», замовлення торговельній мережі виконується в повному обсязі.
Ринки міста Володимирський, Лук’янівський, Житній, Печерський працюють у звичайному режимі, навіть на Бессарабському ринку працюють м’ясний і молочний павільйони.
Нагадаємо, 20 лютого в магазинах і супермаркетах Києва люди активно скуповували крупи, макаронні вироби, заморожену рибу і м’ясо. У магазинах утворилися величезні черги, багато полиць в магазинах спорожніли.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас