Миру не буде: за заклики людей до зброї лідери опозиції повинні постати перед судом - Янукович — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Миру не буде: за заклики людей до зброї лідери опозиції повинні постати перед судом - Янукович

Казна та Політика
4573
Президент закликав лідерів опозиції негайно відмежуватися від радикальних сил.
Президент України Віктор Янукович заявив, що лідери опозиції перейшли кордон, коли закликали людей до зброї і повинні постати перед судом, який визначить їм міру покарання, або ж відмежуватися від радикалів. Про це йдеться у зверненні глави держави, передає його прес-служба.
“Кордон вони перейшли, коли закликали людей до зброї. А це – кричуще порушення закону. І законопорушники мають постати перед судом, який визначить їм міру покарання. Це не моя примха, це мій обов’язок як гаранта Конституції – забезпечити мир у країні, спокій громадян і справедливість щодо кожного”, – йдеться у зверненні.
Також президент України закликав лідерів опозиції негайно відмежуватися від тих радикальних сил, які провокують кровопролиття і зіткнення з правоохоронними органами.
“Або, у випадку, якщо вони не бажають йти – визнати, що вони підтримують радикалів. І тоді з ними буде інша розмова”, – зазначив Янукович.
У вівторок, 18 лютого, в урядовому кварталі Києва відбулися запеклі зіткнення між учасниками антиурядової акції протесту і силами МВС. За даними МОЗ, в зіткненнях постраждали більше 200 осіб, госпіталізовано понад 100, загинули не менше 11 людей. Вранці 19 лютого зіткнення поновилися.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас