ПР назвала своїх кандидатів на прем'єра: Бойко, Тігіпко, Арбузов і Вілкул — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР назвала своїх кандидатів на прем'єра: Бойко, Тігіпко, Арбузов і Вілкул

Казна та Політика
1804
Серед кандидатів на пост прем’єра називаються: Бойко, Тігіпко, Арбузов і Вілкул.
Партія Регіонів не збирає підписи під зверненням до Президента України Віктора Януковича з проханням внести до парламенту кандидатуру прем’єр-міністра з числа представників ПР, повідомив у коментарі Кorrespondent.net депутат від партії Володимир Сальдо.
«Поки що ніякого збору підписів немає. У нашій фракції кожен може висловлювати свої думки. Потім, коли ми зберемося, очевидно, буде обговорення кандидатури, і буде обраний найбільш прийнятний варіант», – сказав народний депутат.
Він також додав, що найбільш ймовірними кандидатами на пост прем’єр-міністра з числа представників Партії Регіонів можуть бути Юрій Бойко, Сергій Тігіпко, Сергій Арбузов та Олександр Вілкул.
«У нас в партії багато підготовлених фахівців високого державного рівня, які можуть очолити уряд. Ми будемо робити все для того, що б це був уряд згоди», – додав Сальдо.
Раніше народний депутат Михайло Чечетов заявив, що регіонали попросять Президента внести для голосування в парламенті кандидатуру прем’єра, який би представляв Партію Регіонів і вже почали збір підписів під відповідним зверненням.
Нагадаємо, Микола Азаров подав у відставку з посади прем’єра в кінці січня, заради врегулювання політичної кризи в країні, обов’язки прем’єра зараз виконує Сергій Арбузов.
25 січня президент Віктор Янукович запропонував лідеру фракції Батьківщина Арсенію Яценюку посаду прем’єр-міністра, а лідеру партії УДАР Віталію Кличку – віце-прем’єра з гуманітарних питань. Водночас кілька депутатів з Партії Регіонів заявили про свій намір підтримувати кандидата на пост прем’єр-міністра тільки з ряду однопартійців.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас