У США з'явився брокер, готовий торгувати Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США з'явився брокер, готовий торгувати Bitcoin

Валюта
1153
Second Market – компанія, яка придумала майданчик для торгівлі акціями Facebook ще до їх виходу на IPO, – оголосила, що готова відкрити біржу для біткоїнів.
Збої в роботі MtGox, яка до останнього тижня забезпечувала близько 20% ринку біткоїнів і була одніим із перших майданчиків, що мали справу з кріптовалютою, відкрили дорогу для конкурентів.
У понеділок сайт Coinbase, що відслідковує вартість кріптовалюти на різних майданчиках, виключив японську біржу з формули індексу біткоїна.
“У США повною мірою відчувається брак місцевої, надійної біржі, яка дотримується всіх американських законів, добре зарекомендувала себе і є контрагентом, на який можна покластися, – упевнений генеральний директор Second Market Баррі Сілберт. – Наші дії – крок у правильному напрямку”.
Second Market вже володіє ліцензією брокера-дилера і готова працювати тільки з великими клієнтами, які хочуть продати або купити блоки на 25 BTC або більше.
Зараз перші два місця за обсягом торгів посідають Bitstamp, яка використовує канал зв’язку від словенського інтернет-провайдера, і BTC-e, яка розташована, швидше за все, в Болгарії. На них припадає близько половини світового обсягу угод.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас