Дійшли до ручки: Київ буде розраховуватися за борги з "Київенерго" енергооб'єктами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дійшли до ручки: Київ буде розраховуватися за борги з "Київенерго" енергооб'єктами

Казна та Політика
742
Київська міська державна адміністрація має намір розраховуватися за надані послуги компанії “Київенерго” електроенергетичними об’єктами, повідомив перший заступник голови Київміськадміністрації Анатолій Голубченко.
“Ми зараз розглядаємо питання про розрахунок з “Київенерго” невід’ємним майном за те, скільки коштів вони вклали за перекладання труб”. – Сказав Голубченко.
За його словами, труби залишаться власністю міста, а Київ натомість за виконані роботи віддасть що-небудь з енергетики у власність “Київенерго” на таку ж суму для того, щоб не платити з міського бюджету.
Разом з тим, як тільки відповідне рішення буде прийнято на сесії Київради, “Київенерго”, на думку Голубченка, повірить, що з ним розраховуються, і наступного року передбачить виконання більшої кількості робіт.
“Він навіть кредити візьме… Йому вигідно віддавати нам у власність поліпшені тепломережі, а собі забирати енергетичні об’єкти”, – сказав він.
Голубченко підкреслив, що комунальне підприємство в своєму бізнесі більше налаштовано на електричну складову.
Борг міста Києва за газ станом на 29 січня 2014 року становить 3,6 млрд гривень. Такі дані на апаратній нараді в Київській міській державній адміністрації (КМДА) оприлюднив директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Новицький.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас