Кримські "регіонали" готуються до нової Конституції України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримські "регіонали" готуються до нової Конституції України

Казна та Політика
1614
Голова Кримської республіканської організації Партії регіонів Анатолій Могильов провів засідання Політради КРО ПР, на якому обговорювалася суспільно-політична ситуація в Україні і в Криму.
Про це повідомили в прес-службі КРО Партії регіонів.
На засіданні Політради було прийнято рішення створити робочу групу з числа членів депутатської фракції «Регіони Криму» у Верховній Раді автономії для спільної роботи з Тимчасовою спеціальною комісією Верховної Ради України з питань АРК у відстоюванні пропозицій Автономної Республіки Крим щодо зміни Конституції України в частині розширення прав і повноважень автономії в парламенті країни у разі розгляду питання про зміну Конституції України.
«Мова не йде про сепаратизм, але у випадку, якщо постане питання про зміну Конституції України, ми повинні відстоювати інтереси Криму і кримчан і зробити все, щоб зберегти статус автономії. Авангардом цього питання має стати фракція «Регіони Криму» у Верховній Раді автономії під керівництвом спікера кримського парламенту Володимира Костянтинова», – заявив Могильов.
Глава КРО Партії регіонів підкреслив, що на сьогодні необхідно вжити всіх заходів для попередження можливих провокацій з боку радикально налаштованих прихильників громадянського конфлікту і провокаторів.
Нагадаємо, вчора на засіданні Президії ВР АРК депутат-регіонал Володимир Кличников запропонував включити до порядку денного лютневої сесії наступні питання: про створення робочої групи щодо змін і доповнень до Конституції АРК і Конституції України і про проведення загальнокримського опитування громадської думки про статус Криму, а також прийняти звернення до Президента та законодавчого зібрання Російської Федерації виступити гарантом непорушності статусу автономії Криму.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас