Потепліло: продукцію Roshen планують повернути на російський ринок до 1 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Потепліло: продукцію Roshen планують повернути на російський ринок до 1 березня

Фондовий ринок
446
Навесні 2014 мають бути зняті обмеження на постачання до Росії продукції Roshen та українських труб.
Про це говорить текст Дорожньої карти, підписаної під час зустрічі президентів України і РФ 17 грудня 2013 року, проте досі не опублікованої.
За документом, більшість обмежень планується зняти в березні та жовтні 2014 року. Так, в період з 1 березня по 16 квітня будуть зняті обмеження при торгівлі сталевими трубами, після 17 березня планується зняття обмежень за машинобудівними кріпленнями.
При цьому до 1 березня Росія повинна буде зняти обмеження на торгівлю кондитерськими виробами, зокрема, компанії Roshen, і знайти варіант для того, щоб не стягувати утилізаційний збір при торгівлі легковими автомобілями.
Також відомо, що після 7 липня сторони повинні будуть вжити заходів для лібералізації умов поставок до країн митного союзу української карамелі.
У жовтні буде розглянуто питання про зняття обмежень на деякі види продукції металургійної галузі. А до кінця 2014 року очікується відкриття російського ринку для української порцеляни. Більше того, Україна не буде протягом 2014 року вводити квоти на поставки з Росії вугільної продукції та коксу.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас