Військові підтримали Януковича - і закликали "вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Військові підтримали Януковича - і закликали "вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації"

Казна та Політика
8126
Військовослужбовці та працівники Збройних сил України на загальних зборах апарату відомства обговорили текст звернення до президента України – верховного головнокомандувача Збройних сил України Віктора Януковича.
“Викладаючи свою громадянську позицію, військовослужбовці та працівники ЗС України, які проходять службу та працюють в апараті Міністерства оборони України, закликали верховного головнокомандуючого в межах чинного законодавства вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні та досягнення злагоди в суспільстві”, – повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.
Там також заявили про неприпустимість силового захоплення державних установ, перешкоджання представникам органів державної влади та місцевого самоврядування виконувати свої обов’язки і відзначили, що подальша ескалація протистояння в Україні загрожує територіальній цілісності держави.
Під час зборів апарату Міноборони військовослужбовці і співробітники НД України заслухали міністра оборони України Павла Лебедєва та його заступників, а також висловили свої думки щодо суспільно-політичної обстановки в країні.
Нагадаємо, 28 січня Арсеній Яценюк в ефірі “5 каналу” повідомляв, що до військових частин було відправлено офіційне звернення президента Віктора Януковича про необхідність відновлення конституційного порядку. “Іншими словами – щоб армія підтримала чинного президента”, – зазначив лідер “Батьківщини”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас