Корчинський: лідерів опозиції влаштовує прийнятий закон про амністію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корчинський: лідерів опозиції влаштовує прийнятий закон про амністію

Кримінал
2788
Навіть після скасування законів, які були прийняті Верховною Радою 16 січня, кожного протестуючого можна засудити за десятьма статтями. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний діяч Дмитро Корчинський.
“Ви справді вірите, що скасування кількох “диктаторських” законів – це успіх? До їх прийняття, за кожну нашу протестну дію нас можна було посадити принаймні за десятьма статтями. Після прийняття диктаторських законів – за одинадцятьма. Після їх скасування – знову за десятьма”, – написав Корчинський.
Зі слів політичного діяча, лідерів опозиції влаштовує закон про амністію, який прийняла парламентська більшість.
“Ви справді вірите, що лідери опозиції не задоволені законом про “амністію”? Але вони почали звільняти від активістів адміністративні приміщення (Мін’юст та МінАПК) ще за день до прийняття закону і аргументували це саме так, як згодом було сформульовано в законі”, – зазначив Корчинський.
Нагадаємо, прокуратура Києва почала перевірку інформації про причетність лідера організації “Братство” Дмитра Корчинського до штурму Адміністрації Президента на вулиці Банковій. Згодом було оголошено, що лідера організації “Братство” Дмитра Корчинського оголосили в розшук. Прокуратура звернулася до суду, щоб той оголосив його в розшук у зв’язку з наявністю інформації про те, що Корчинський перебуває за кордоном.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас