Через тиждень почнуться проблеми з виплатами ЗП і допомог на Західній Україні - думка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через тиждень почнуться проблеми з виплатами ЗП і допомог на Західній Україні - думка

Казна та Політика
3075
Західні області України, де захоплені ОДА, є дотаційними і вже на початку лютого з’являться перші проблеми з невиплатами заробітних плат і соціальних виплат. Про це під час круглого столу заявив соціолог Євген Копатько.
За його словами, Львівська область на 60% є дотаційною з бюджету, так само потребують допомоги центральної влади й інші західні області України.
“Через тиждень вже будуть перші проблеми з невиплатами у західній Україні. Загалом західна Україна більш мобілізована, а Схід ще не організували на протистояння з мітингувальниками. Констатуємо падіння рейтингів провідних опозиційних лідерів – Яценюка і Тягнибока, при цьому у Кличка рейтинг майже не знизився”, – розповів соціолог.
Він спрогнозував, що на початку лютого відчують зниження зарплат люди, які працюють в сфері сервісного обслуговування в Києві та в областях, охоплених протестами.
Нагадаємо – раніше повідомлялося, що Донецька область буде найбільш дотаційним регіоном в 2014 році і отримає на мільярд гривень більше, ніж будь-яка інша область. Обсяг субвенцій і дотацій з держбюджету місцевим бюджетам Донбасу цього року складе 5,09 млрд грн, тоді як наступна за нею Дніпропетровська область отримає 4,04 млрд грн.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас