Samsung відкриє 60 власних магазинів в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung відкриє 60 власних магазинів в Європі

Фондовий ринок
314
Виробник електроніки Samsung Electronics Co Ltd відкриє в Європі цілу мережу власних монобрендових магазинів, пише Guardian. Південнокорейський вендор підписав угоду з британським стільниковим рітейлером Carphone Warehouse, який виступить партнером даної ініціативи.
Згідно з умовами операції скоро в Європі відкриються 60 магазинів Samsung, в яких будуть продаватися смартфони, планшети і ноутбуки. Близько третини торгових точок буде відкрито у Великобританії, так як тут представництво Carphone найбільш велике.
Нові точки продажу будуть відкриті в майбутні три місяці у Великобританії, Ірландії, Німеччині, Іспанії, Португалії, Швеції та Нідерландах. Вже існуючі магазини, що належать Carphone Warehouse, будуть також займатися торгівлею гаджетами від Samsung під брендом південнокорейської фірми.
“Подібна угода цікава для обох сторін. Samsung хоче повторити досвід Apple, тоді як для Carphone важливо отримати нові джерела прибутку, адже європейський ринок стільникового зв’язку вже насичений і зростання продажів мобільних телефонів тут чекати навряд чи варто”, – говорить Нейл Моустон, аналітик Strategy Analytics.
Сума угоди не повідомляється. Раніше фірма Samsung стала лідером світових продажів мобільних телефонів за підсумками 2013 року. За рік компанія реалізувала 319,8 млн смартфонів.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас