ПР впевнена - дії опозиції та їх "зарубіжних спонсорів" спрямовані на те, щоб розколоти Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР впевнена - дії опозиції та їх "зарубіжних спонсорів" спрямовані на те, щоб розколоти Україну

1396
Політична сила вважає, що дії опозиційних лідерів спрямовані на те, щоб розколоти Україну.
Партія регіонів заявляє, що влада не допустить громадянського протистояння в Україні, розколу країни і повалення законної влади, а учасників заворушень закликає зупинитися.
«Президент України, уряд, представники влади на місцях роблять все, щоб не допустити громадянського протистояння. Тільки діалог і пошук компромісу зможе зберегти цілісність нашої держави і нормалізувати життя в країні. Співгромадяни, звертаємося до всіх, кому дорога Україна, – зупиніться», – йдеться в оприлюдненій в п’ятницю, 24 січня, заяві Партії регіонів.
Політична сила закликає людей не йти на поводу у екстремістів, і зазначає, що тільки здоровий глузд, виконання і дотримання законів дозволить зберегти державу. «Партія регіонів, будучи відповідальною політичною силою, лави якої сьогодні налічують більше мільйона чоловік, заявляє з усією відповідальністю: ми не допустимо розколу України і повалення законно обраної державної влади», – йдеться в заяві.
Партія зазначає, що події останніх днів і минулої ночі в країні підтвердили «повну неспроможність опозиційних лідерів контролювати дії мітингувальників» у столиці України. Політична сила нагадує, що в ніч на п’ятницю люди увірвалися в будівлю міністерства аграрної політики в Києві, також ситуація загострилася по всій країні, особливо в західних регіонах. У кількох українських містах – Тернополі, Львові, Рівному, Івано-Франківську та Хмельницькому – мітингувальники захопили будівлі обласних державних адміністрацій. Спроби взяти штурмом ОДА також були зроблені в Житомирі, Черкасах, Полтаві, Чернівцях, Сумах.
«Стає гранично ясно – триваюче захоплення адміністративних будівель, прагнення паралізувати роботу виконавчої влади на місцях і бандитизм на вулицях українських міст свідчить про одне – дії опозиційних лідерів і їхніх зарубіжних спонсорів спрямовані на те, щоб розколоти Україну», – вважає Партія регіонів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас