Цього року кількість договорів з іпотеки на "Доступне житло" збільшилася на 64% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього року кількість договорів з іпотеки на "Доступне житло" збільшилася на 64%

Кредит&Депозит
668
Цього року кількість договорів в рамках програми здешевлення вартості іпотечних кредитів зросла на 64% порівняно з минулим роком. Про це повідомили в Державному фонді сприяння молодіжному житловому будівництву.
“Програма здешевлення вартості іпотечних кредитів останнім часом розвивається найбільш динамічно. Станом на 20.12.2013 року мали вже до 2020 договорів і цей показник перевищує показники минулого року на 64%”, – зазначають у Фонді.
Зараз установа також продовжує обслуговувати 6,3 тис. кредитів з частковою компенсацією відсоткової ставки за рахунок держбюджету, укладених в 2003-2008 роках.
Таким чином, в поточному році 9 тис. 550 українських сімей отримують державну допомогу на компенсацію відсоткової ставки за банківськими іпотечними кредитами і загальний розмір нинішніх витрат держбюджету станом на 20 грудня становив близько 89 млн грн.
Нагадаємо, найбільшою популярністю серед українців користуються кілька державних програм забезпечення населення житлом, серед яких “Здешевлення вартості іпотечних кредитів для населення” та “Доступне житло: 70 на 30”. Найбільшим учасником програм експерти вважають ХК “Київміськбуд” – від початку впровадження програм Холдинг реалізував восьму частину від загальної кількості квартир, переданих у рамках програм по всій Україні.
Як повідомлялося раніше, найбільш активно державні програми забезпечення українців житлом реалізуються в Києві.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас