"Укрзалізниця" планує в 2014 році модернізувати колії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" планує в 2014 році модернізувати колії

Казна та Політика
396
Державна адміністрація залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”) запланувала на 2014 рік модернізацію колій на основних напрямках вантажних і пасажирських перевезень.
Як повідомили в прес-службі “Укрзалізниці”, зокрема, модернізація буде вестися у напрямках Миронівка – П’ятихатки – Чаплине – Ясинувата, Дебальцеве – Вільхова, Микитівка – Дебальцеве – Чорнухине, Вуглегорськ – Маріуполь, Стрий – Батьове, Лозова – Севастополь, Київ – Зернове, Київ – Жмеринка – Вапнярка, Київ – Підволочиськ, Харків – Куп’янськ – Тополі, Ворожба – Люботин.
У прес-службі зазначили, що виходячи з наявного вантажообігу залізницями і діючих норм проведення модернізації колії, необхідно щороку виконувати близько 800 км модернізації колії.
Щодо модернізації в 2013 році, в прес-службі адміністрації повідомили, що для подальшого розвитку інфраструктури Південної залізниці на ділянці прискореного руху Гребінка – Полтава – Лозова, підвищення пропускної спроможності, збільшення швидкості руху поїздів, подальшого максимального збільшення розмірів руху пасажирських поїздів з Києва у напрямках Харкова, Донецька, триває поетапне будівництво других колій на ділянці Гребінка – Полтава.
Так, в 2012 році була побудована друга колія на перегоні Сагайдак – Братішки, де встановлена ​​швидкість руху для прискорених поїздів 160 км/год.
Крім того, в 2013 році колійники Південної залізниці виконали роботи з будівництва другої колії на перегоні Федунка – Сагайдак, завдяки чому на маршруті Київ – Харків і Київ – Донецьк підвищиться маршрутна швидкість прискорених і пасажирських поїздів, зменшиться час перебування в русі поїздів категорії “Інтерсіті+”.
Крім цього, в 2014 році заплановано побудувати другу колію на одноколійному перегоні Яреськи – Федунка протяжністю 5 км, виконати електрифікацію з реконструкцією і будівництвом двоколійних вставок на ділянці Долинська – Миколаїв.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас