У Росії стався 3-й теракт за дві доби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії стався 3-й теракт за дві доби

Світ
5607
У дагестанському Хасав’юрті під час проїзду машини ППС спрацював саморобний вибуховий пристрій. Двоє поліцейських поранені, одна цивільна особа загинула, повідомив РІА Новини представник МВС у республіці.
“На розі вулиць Датуєва і Батирмурзаєва о 22.50 мск під час проїзду автомобіля ППС спрацював саморобний вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху двоє поліцейських, що знаходилися в автомобілі, отримали поранення, один випадковий перехожий помер”, – сказав співрозмовник агентства.
30 грудня у Волгограді стався другий за добу теракт. Вранці в переповненому тролейбусі пролунав вибух. Внаслідок теракту загинули 14 осіб. Майже 30 людей отримали поранення. Деякі – у важкому стані. У разі необхідності, їх відправлятимуть літаками до Москви. Влада пообіцяла виділити сім’ям загиблих по мільйону рублів.
Перший теракт стався 29 грудня на Волгоградському вокзалі. Смертниця підірвала себе на вході до будівлі вокзалу. Загинули 17 людей. Ще 40 отримали поранення. Сімох постраждалих доставили літаком до Москви. Поліція пов’язує теракти з терактом в автобусі, що стався в Волгограді 21 жовтня.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас