Другу частину тунелю на Поштовій площі відкрили в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Другу частину тунелю на Поштовій площі відкрили в Києві

Казна та Політика
698
Другу частину тунелю транспортної розв’язки на Поштовій площі було відкрито в понеділок, 30 грудня, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.
Нова розв’язка з’єднує вулицю Набережно-Хрещатицьку та Набережне шосе. Зі слів в.о. голови КМДА Анатолія Голубченка, запланований обсяг робіт з реконструкції розв’язки виконати не вдалося.
“Відкриваючи другий тунель, ми розраховуємо на скорочення заторів на Поштовій площі. На жаль, нам не вдалося виконати весь запланований на 2013 рік обсяг робіт з реконструкції цього об’єкта”, – повідомив він.
Чиновник зазначив, що така ситуація пов’язана з фінансовими проблемами. Наступного року КМДА планує передбачити у бюджеті міста суму, необхідну для завершення реконструкції, заявив він.
“Попереду у нас ще багато роботи. Повністю завершити реконструкцію Поштової площі ми будемо намагатися в 2014 році до Дня Києва”, – підкреслив Голубченко.
Як відомо, київська влада розраховує, що реконструкція транспортної розв’язки на Поштовій площі поліпшить її транспортну схему і збільшить його пропускну спроможність з 85 тисяч до 110 тисяч автомобілів на добу.
Нагадаємо, раніше відкриття другої частини тунелю на Поштовій площі анонсувалось на 30 грудня.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас