Росіяни, народжені під знаком Близнюків, найбільше заборгували банкам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни, народжені під знаком Близнюків, найбільше заборгували банкам

Світ
982
Росіяни, народжені під знаком Близнюків, другий рік поспіль тримають пальму першості в астрологічному хіт-параді боржників, на другому і третьому рядках розташувалися представники стихії Вогню – Овни і Леви відповідно, а найбільш свідомими виявилися Стрільці, що опинилися в кінці списку. Такі результати дослідження надало колекторське агентство “Національна служба стягнення” (НСВ).
“Як говорять багато гороскопів, якщо взяти Близнюків, фінансові кошти, контроль і розпорядження цими коштами, то доведеться визнати їх повну несумісність. Представляючи стихію Повітря, Близнюки з притаманним їм легким ставленням до грошей і непостійністю, частіше дозволяють собі відкладати момент оплати за взятими банківським кредитами і ставати боржниками”, – наголошується в повідомленні. Так, їхня частка від загальної кількості боржників за підсумками поточного року становить 9,11%.
Порівняно з минулим роком “вогняні” знаки помінялися місцями – Овен з часткою 8,85% перемістився на другу позицію, а Лев з часткою 8,83% опустився на третю сходинку. “Ці знаки Зодіаку, будучи представниками стихії Вогню, нібито підтверджують свою необдуманість у фінансових витратах і імпульсивність у здійсненні покупок і оформленні кредитів”, – вважають експерти НСВ.
Колектори закликають боржників-Левів прислухатися до астрологів, які радять їм у наступного року приділити особливу увагу організації та контролю доходів.
“У рік Коня основний ворог ваших фінансів – це неписьменні фінансові рішення, легковажність у сплаті боргів та виконанні договірних зобов’язань. Для Левів в 2014 році дуже важливим стане своєчасний розрахунок за боргами. Халатність і відсутність підзвітності може принести проблеми з банками, фінансовими установами та страховими фондами”, – попереджають аналітики з НСВ.
Водночас всі три представника стихії Землі – Тілець, Діва і Козерог, виявляють відносну стабільність, посідаючи середні рядки “хіт-параду”. “Це можна пояснити тим, що ці знаки найбільш серйозно і сплановано ставляться до своїх доходів і видатків, вважаючи за краще накопичувати, а не брати в борг. Якщо вони і беруть борг, то ставляться до цього більш серйозно порівняно з іншими знаками”, – вважають експерти.
“Взагалі, наступний 2014 рік для багатьох представників знаків Зодіаку відкриє перспективи поліпшення свого фінансового стану, але разом з тим потребують активного включення в роботу і поміркованого ставлення до грошей. Оформляючи кредити, не потрібно забувати їх оплачувати, тоді і гороскопи не будуть потрібні”, – прогнозують колектори.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас