Через спад на авторинку група "ГАЗ" має намір перейти на 4-денний тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через спад на авторинку група "ГАЗ" має намір перейти на 4-денний тиждень

Фондовий ринок
359
Група “ГАЗ” не виключає можливості введення в лютому на Горьківському автозаводі 4-денного робочого тижня в разі продовження спаду на авторинку.
Остаточне рішення поки що не прийнято. “Режим роботи Горьківського автозаводу буде залежати від ситуації на російському ринку комерційних автомобілів, яка визначається в першу чергу, загальною ситуацією в економіці та інвестиційними очікуваннями бізнесу”, – пояснює “ГАЗ”.
Планування виробництва на підприємствах групи “ГАЗ” йде за “тягнучою” системою – “кожен автомобіль має конкретного замовника вже в момент початку збирання на конвеєрі”.
“Така система дозволяє управляти виробничими витратами і уникати накопичення нереалізованої продукції”, – зазначив представник компанії “Інтерфаксу”. Рішення про обсяги випуску і лютневому режимі роботи підприємства візьмуть за підсумками формування січневих замовлень.
Восени на ринку комерційного транспорту відзначено помітне скорочення продажів. Група “ГАЗ” входить до групи “Російські машини” компанії “Базовий Елемент” Олега Дерипаски і є одним з найбільших виробників автомобілів у Росії.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас