General Motors вкладе $1,3 млрд в п'ять заводів в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors вкладе $1,3 млрд в п'ять заводів в США

Фондовий ринок
157
Найбільший автомобілебудівний концерн США General Motors Co. (GM) оголосив про намір інвестувати $1,3 млрд у модернізацію і розширення потужностей п’яти заводів в Мічигані, Індіані і Огайо з метою виробництва нових трансмісій і економічних двигунів і підвищення якості, йдеться в повідомленні компанії.
Інвестиції допоможуть створити або зберегти близько 1 тис. робочих місць. Всього на цих п’яти підприємствах GM в США працюють близько 7,5 тис. осіб.
GM розглядає питання про відновлення виплати дивідендів з наступного року після того, як уряд США в грудні повністю завершило продаж частки в компанії.
Також в понеділок, CEO компанії Ден Акерсон, що йде у відставку, підвів підсумки трьох з гаком років, які він провів на чолі GM, вивівши її з банкрутства. З 15 січня Дена Акерсона змінить на цій посаді старший віце-президент GM з розвитку продуктів і контролю мережі поставок Мері Барра.
Останні 15 кварталів були для GM прибутковими, компанія суттєво оновила лінійку автомобілів, а вартість її акцій подвоїлася з часу проведення IPO, в листопаді 2010 року.
Крім того, GM повідомила, що готує до січневого автосалону в Детройті п’ять новинок: оновлені Chevrolet Corvette і Camaro, електрокар Volt, концепт-кар Cadillac Sixteen і типово американський автомобіль хот-род Corvette Z06.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас