20 років успіху компанії Lime Systems — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

20 років успіху компанії Lime Systems

334
У кожній галузі є компанії-лідери, які першими пропонують ринку нові продукти, винаходять і застосовують нові, ефективні підходи, створюють нові тенденції. Вони весь час йдуть вперед , задаючи темп і ритм розвитку ринку. Lime Systems відноситься як раз до таких інноваторів: ця компанія зробила собі ім`я у складному світі комп’ютерних програм, повела за собою цілий сегмент ринку в автоматизації банківських технологій, здобула повагу клієнтів, партнерів і навіть конкурентів.
Як певний підсумок успішної діяльності 22 листопада компанія Lime Systems відзначила свій двадцятирічний ювілей.
На початку 90-х Lime Systems починала свою діяльність з 9 осіб в невеликому офісному приміщенні. На сьогоднішній день, компанія Lime Systems – провідний український розробник банківського ПЗ , в якій працюють понад 140 талановитих фахівців. Банківські продукти, створені компанією, впроваджені в 40 банках України. Сьогодні Lime Systems – це відомий бренд, професійна та потужна структура з головним офісом у м. Донецьку та філією в м. Києві, що працює по всій території України.
Прагнення до вдосконалення і безперервна модернізація – це основний принцип роботи компанії. Кожен продукт, що випускається Lime Systems, ретельно прописаний і протестований. Крім того, найважливішою конкурентною перевагою компанії є ефективна адаптація ПО до мінливих умов банківського законодавства, а також урахування вимог вітчизняного користувача.
Урочистості з приводу 20-річчя компанії проходили в розкішному залі Атріум п’ятизіркового готелю Fairmont в Києві. Привітати Lime Systems з ювілеєм прийшли партнери та колеги, серед яких представники топ-менеджменту провідних фінансових установ України, зокрема, ПУМБ, Укргазбанк, ВТБ, Мегабанк, УкрБізнесБанк, Універсалбанк, Діамантбанк, Індустріалбанк, Грінбанк, а також представники компаній Cisco і Microsoft.
В рамках урочистої частини була проведена церемонія нагородження з врученням почесних нагород. Статуетку «Золотий лайм» отримали клієнти та партнери в різних номінаціях: «Кращий партнер року», «Найбільш інноваційний банк», «За багаторічні партнерські відносини», «Найбільш стабільний партнер». Нагороди вручали незмінні керівники Lime Systems – генеральний директор Сергій Гладков та директор Олег Нестеров.
Не залишилися осторонь і найбільш старанні співробітники компанії-ювіляра, які, крім заслуженої оцінки свого внеску в успіх компанії, отримали ще й цінні подарунки.
Стильну атмосферу вечора створювали відомі музичні колективи – лаунж – група «LaFesta», джаз-бенд «Фрідом Джаз», кавер-бенд «NO COMMENTS». Гості відпочивали, спілкувалися і насолоджувалися кулінарними шедеврами чудової кухні. Ведучим свята був запальний і невимушений Анатолій Анатоліч.
Феєричним завершенням заходу став оригінальний винос іменинного торта, а точніше 20-ти тортів і однієї свічки.
Стильне оформлення залу, бездоганний гумор, темп і настрій свята ще раз переконали всіх у тому, що Lime Systems – це унікальна компанія, справжня команда професіоналів, успішних і творчих людей, які відмінно вміють і працювати, і веселитися. Такій компанії нема коли спочивати на лаврах, адже попереду – нові досягнення і нові ювілеї!
За матеріалами:
Лайм Системс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас