Спроба дестабілізувати ситуацію на валютному ринку України провалилася - думка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спроба дестабілізувати ситуацію на валютному ринку України провалилася - думка

Валюта
3442
Спроба дестабілізувати ситуацію на валютному ринку провалилася: попри очікування тіньових торговців політичні хвилювання в Україні не похитнули курс гривні – вважає відомий фінансовий експерт Ерік Найман. В екслюзивному інтерв‘ю каналу БТБ аналітик зазначив, що українці з роками навчилися не піддаватися паніці, а Нацбанк вчасно вжив необхідних заходів для стабілізації ситуації на валютному ринку.
«Спроба дестабілізувати ситуацію на валютному ринку провалилася. Тут час грає на стороні людей. якщо валютний спекулянт в найближчі 2-3 дні не запрацює, він вже втрачає гроші, тому вони самі зараз будуть «скидати» валюту і тим сприяти стабілізації», – зазначив аналітик і додав: «Нацбанк і так контролює ситуацію і в найближчий час відріже валютних спекулянтів від звичайного легального валютного ринку».
На його погляд, навіть в умовах політичного неспокою ситуація далека від тих, які традиційно бували щороку в листопаді-грудні. «Ситуація кардинально змінилася, черг біля обмінних пунктів нема. Курс навіть на чорному ринку далеко від паніки. Той же російський рубль дешевшав набагато швидше і більше без якихось політичних катаклізмів. Українці зрозуміли, що не треба піддаватися на валютні спекуляції, бо в будь-якій паніці виграють тільки валютні спекулянти», – продовжив Найман.
За матеріалами:
Телеканал БТБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас